Showing all 2 results

Мени 1

Разни видови канапеи

Намаз и голд филе
Намаз и кулен
Шери домат и босилек
Намаз и ајдамер

Пити и пецива

Кифли
Пити со спанаќ и сирење

Ладен ордевер

Свински врат
Печеница
Кулен
Димено пилешко
Сирење
Ајдамер

Топол ордевер

Пирошки
Похован кашкавал
Поховани маслинки
Зденки

Главно јадење

Пилешки крокет и сусам
Бомбици од мелено месо со кашкавал
Пилешки рол со кашкавал
Пилешки ражнич

Десерт

Ситни колачи
Сезонско овошје

Мени 2

Разни видови канапеи

Мус од туна
Шери домат и босилек
Бри и овошје
Намаз и кулен
Пате од маслинки

Пити и пецива

Кифли
Пити со спанаќ и сирење

Скала со сувомеснато

Пршута
Свински врат
Печеница
Кулен
Димено пилешко

Млечен ордевер

Чаден кашкавал
Бри
Мешано сирење
Пармезан
Мешан кашкавал
Рокфорд

Тапаси

Мини бургери
Капрезе ражнич
Такоси
Сува слива со пршута и горгонзола
Мак енд чиз крокети
Кесадиља

Главно јадење

Свински медаљони со рукола и пршута
Ражнич со зеленчук
Пилешки рол со кашкавал
Пилешки крокети со сусам

Десерт

Ситни колачи
Сезонско овошје