За ресторанот

Ресторан Ксантика се простира на површина од 1100 м2 и се состои од две целини, сала за свечености специјално дизајнирана за летни и зимски свадби (површина од 500 м2 и капацитет од 350 гости) и летна бавча под отворено небо (1000 m2 и 500 гости).

Ресторанот Ксантика е просторен и добро опремен објект кој нуди различни опции за свечености, родендени и прослави. Сала за свечености е специјално дизајнирана и може да се користи како за летни, така и за зимски свадби. Со површина од 500 м2 и капацитет од 350 гости, сала за свечености ви овозможува да организирате големи и прослави со многу гости.

Летната бавча под отворено небо е уште еден дел од ресторанот Ксантика, каде што можете да уживате во отворен простор и природна атмосфера. Со површина од 1000 м2 и капацитет од 500 гости, летната бавча е одличен избор за прослави и настани на отворено.

null

Светлосни ефекти

Интелегентни светлосни ефекти за незаборавна забава

null

Украсување и декорации

Комплетна декорација

null

Апартман за младенците

Lounge Bar

Дополнително, ресторанот Ксантика сега има и нов Lounge bar со капацитет од 100 гости. Овој простор е одличен за родендени, прослави или приватни настани каде што може да уживате во удобна и опуштена атмосфера. Бидејќи има капацитет од 100 гости, овој Lounge bar е идеален за помали и поинтимни настани.

Детско игралиште

Исто така, ресторанот Ксантика нуди и детско игралиште со богата содржина. Тука децата можат да се забавуваат со трамболина, играчки и голем воздушен тобоган. Ова е одлично место за организирање на детски родендени, дружења и настани каде што ќе им овозможите на децата да се забавуваат и да се играат безбедно и сигурно.

Контакт

Ви стоиме на располагање

ул.1640 бр.9, Хиподром

070 864 864

info@ksantika.mk