Мени 1

Разни видови канапеи

Намаз и голд филе
Намаз и кулен
Шери домат и босилек
Намаз и ајдамер

Пити и пецива

Кифли
Пити со спанаќ и сирење

Ладен ордевер

Свински врат
Печеница
Кулен
Димено пилешко
Сирење
Ајдамер

Топол ордевер

Пирошки
Похован кашкавал
Поховани маслинки
Зденки

Главно јадење

Пилешки крокет и сусам
Бомбици од мелено месо со кашкавал
Пилешки рол со кашкавал
Пилешки ражнич

Десерт

Ситни колачи
Сезонско овошје

Category: